Dag 32: 1-03-2021

Gisteravond vond ik mezelf erg knap: Toen ik boven was na de laatste voeding van Ivy (en bijbehorend “in-bed-breng-ritueel”), hoorde ik na 1 minuut tóch een pup (of 2) piepen. Ik ben tóch boven gebleven, ze hadden per slot van rekening al geplast en gepoept, dus veel kon er niet gebeuren. Het hielp, binnen ongeveer 5 minuten waren ze weer stil!!! Vanochtend om 5.45 (!!!) gebeurde er precies hetzelfde: enkele pups begonnen te loeien, ik liet ze even en na ongeveer 5 of 10 minuten waren ze weer stil! Wéér gelukt!!!

Vanochtend viel Oranjetje tíjdens het eten in slaap. (Zou ZIJ degene zijn die vanochtend zo vroeg aan het piepen was?!?) Haar bakje stond vlak buiten de ren, zodat er enkele pups vlak bij haar zaten te kijken, en bijten aan de ren. Helaas was dit óp de plasmat, maar ja, even zo gelaten. Maar na een paar minuten gingen óók de toekijkers slapen!!! (Zie video)

Nou jaaaaaaa!!!

Nog meer filmpjes van vandaag:

Een bonusfilmpje.
Buddy knuffelt met Lisanne.