Dag 33: 2-03-2021

Om 7.45 gingen Flora en Ivy blaffen omdat alle zakken voor de pupkopers werden bezorgd. Shit! Maar gelukkig bleven de pups doorslapen! Snel Lisanne gebeld, want die zou helpen met de ochtendschoonmaak. Lisanne weet zó van aanpakken! We hebben (om ervoor te zorgen dat ik de ochtend ook alleen zóu kunnen doen) de bak weggehaald en 2 benches ervoor in de plaats gezet. Ook de Matten hebben we uit de ren gehaald want a: de pups poepen en plassen ze toch veel onder en b: ze hebben het éigenlijk niet meer nodig. De zwarte pups lopen al behoorlijk goed op het zeil en de 2 witte redelijk goed. Ook heeft Lisanne de schommel in elkaar gezet en (met behulp van Niels) allerlei zaken naar beneden gehaald die vrij snel nodig gaan zijn. Helemaal uitgeput aan het eind, wát een energie heeft die meid!!! 😉

Doordat er niks meer was om op te liggen voor Ivy, moest ze op “de kale vloer” voeden. Dat wilde ze ábsoluut niet!!! Een heel “gevecht” met haar gehad, en ik wás al zo moe. Maar even heel snel Flora en Ivy uitgelaten helaas (en sorry voor hun;-(.

Mijn “avondroutine” die ik een paar dagen had, van pups in de bak stoppen, moest alweer veranderd worden. Aangezien de pups nu in de bench slapen (met deurtje ópen). Ik dacht ze nu dus één voor één in de bench te moeten stoppen, maar viér liepen er al zélf in!!! De rest ging ook goed, die heb ik er wél ingestopt. Benieuwd hoe we morgen de ren aantreffen! Morgenochtend gaan Lisanne en Bas de ochtendroutine doen, ik mag UITSLAPEN!!!

Nog een filmpje van vandaag:

Herrie maken, voor de socialisatie.