Dag 39: 8-03-2021

Nadat Thirza en ik de ochtendroutine samen hadden gedaan (en de Chipper van de Raad van Beheer was geweest), heeft Niels de ochtend verder gedaan (met een beetje hulp van Bas). Heerlijk, “uitslapen”!

Het chippen ging heel erg goed. De pups hielden zich allemaal weer redelijk goed, alleen een enkel piepje;-) Maar het was, zoals altijd, weer binnen en weer buiten. Geen tijd voor gepraat of een kopje koffie (wat ook wel lastig is in deze Coronatijd), gewoon prikken en klaar is Cees;-);-) Of zoals Lisanne en Frank zeggen: “Da’s makkelijk verdienen zo, die €1.000,- !!!” (Alleen even chippen en DNA afnemen.)

De pups worden gechipt.

Thirza is om 9.30 ’s ochtends weer door Brenda opgehaald. Wat wás ze weer een goede hulp. Waarschijnlijk komt ze vrijdag weer, fijn!

Maikey is vanavond meegegaan naar Lisanne. Het ging heel erg goed. Hij wilde tijdens het fietsen persé over de rand van mijn jas kijken, brrrr koud! Hij heeft heeft ook even rondgelopen en met Marley “gespeeld”. Nu Marley zwanger is, wil ze éigenlijk niet meer spelen helaas.

Nog een filmpje van vandaag:

Samen eten uit één grote bak…