Dag 40: 9-03-2021

Niels heeft met de ochtendroutine meegeholpen, het ging héél erg snel! Verder heeft Niels ook de ochtend opgepast. (Gelukkig was er niet zoveel te doen.)
Daarna de 12-uur-voeding alleen gedaan voor het eerst. Het ging wel goed. En daarna lekker lang naar buiten, zodat ze goed moe zouden zijn als ik Flora en Ivy uit zou laten. Ik wilde naar het bos met ze, maar omdat ik dan de pups hélemaal alleen thuis moest laten, ben ik tóch maar een kort rondje gaan fietsen met ze.

Ik heb vanochtend voor het eerst “kauwchips” gegeven aan de pups. Ze hebben nu echt meer kauwbehoefte! En ze waren metéén stil…….. voor een paar minuten dan, toén was het uit met de pret helaas!

De pups krijgen voor het eerst een kauwstaafje…

Filmpjes van vandaag:

Ivy voedt de pups misschien wel voor de laatste keer zélf…
… én van dichtbij.