Dag 41: 10-03-2021

Na het voeden kwam Flora in de ren, uit zichzelf. Wat deed ze liéf met de pups! Één mocht zelfs even aan haar tepels ruiken/likken;-)

Vanochtend voor et eerst alléén de ochtendroutine gedaan. Goed gelukt, maar wat veel werk was het!!! Zéker omdat echt álle pups 2x hadden gepoept, zo leek het! Ik deed alles heel erg rustig, één voor één de taken en zélfs eerst Flora en Ivy laten plassen, vóórdat ik de pups ging voeden. Ging best heel goed, maar voortaan tóch liever met z’n 2en doen;-)

Het Royal Canin puppyvoer zou vandaag aankomen (we hebben nét niet genoeg, vóórdat we overgaan op de vervolgbrok), maar ze hebben niét geleverd:-( Dus maar aanlengen met nóg meer van het puppyvoer van Lisanne. (Wát een geluk dat Marley nu óók zwanger is;-) ) Dan kunnen ze wel lichte diaree krijgen, maar niet heel erg. Dus op hoop van zegen…

Nog een filmpje van vandaag:

Maikey in de aanval!