Dag 43: 12-03-2021

De meeste pups plassen al redelijk goed op de plasmat. In ieder geval zie ik het regelmatig gebeuren.

Toen Oranjetje had ontdekt dat ze aan de duct tape kon knagen, was ze er niét vanaf te houden! Ik heb haar 10 minuten afgeleid, en daarna liep ze metéén weer terug naar die plek!!! 😉 T’is wél een pittige hoor!

De dierenarts is langsgekomen voor de 1e inenting. Ze zijn allemaal goed gezond en ze vond ze érg mooi! Ook qua gewicht hoeven we ons géén zorgen te maken gelukkig!!! De inenting was geen énkel probleem, geen pup heeft gepiept! Bij 2 reutjes waren de balletjes nog niet ingedaald, maar dat moet gewoon weer gecontroleerd worden bij de 9-weken-inenting. Geen probleem!

Nieuw speelgoed geïntroduceerd: de snuffelmat. (Zie video.) Die heb ik een tijd geleden voor Flora en Ivy gemaakt, maar niet heel erg veel mee gespeeld. Door de midden geknipt en de lange strookjes afgeknipt, want de pups moesten té diep snuffelen! Het was nog moeilijk voor ze, alleen Groentje heeft het echt een tijdje volgehouden. De rest was al snel afgeleid.

Thirza kwam vanavond weer (tot zondagavond), zó leuk en fijn!!! Ze helpt zó fantastisch, en ik mag morgen uitslapen!!!!!
Thirza zag een beetje bloed op Paarsje haar neus. Bleek een sneetje; jodium op gedaan, lijkt niet heel erg.

Deel 1….
… en deel 2;-)

Nog een filmpje van vandaag:

Introductie van een nieuw speeltje: de snuffelmat.