Dag 44: 13-02-2021

Ik heb inderdaad (tot 11 uur!!!) kunnen slapen, doordat Bas en Thirza de ochtendroutine deden! Fantastisch weer!!! Wat IS het toch FIJN dat Thirza er in het weekend is!!!!!

We vonden dat Paarsjes neus er vanmiddag niet zo heel mooi uitzag, we dachten dat het iéts te diep was. De dierenarst gebeld, foto’s opgestuurd, weer gebeld en gehoord dat het niét gehecht hoefde/kon worden. Goed in de gaten houden én schoonhouden!

Vanavond kwam Flora in de ren. Ging heel goed met de pups, ze mochten zelfs onder haar door lopen en snuffelen aan haar tepels. Blauwtje hield het wel héel lang vol;-)

Oma Flora komt gezellig in de ren.

Toen Oranjetje vanavond als énige wakker was en de rest probeerde wakker te maken, hebben we haar door de kamer laten lopen. Ze was hélemaal dol in het begin. Daarna ging ze rondsnuffelen. Ze kwam even bij Flora, maar ging toen al gauw weg. Toen ze bij Ivy kwam wilde ze (natuurlijk!) meteen drinken. Ivy waarschuwde haar één keer, Oranjetje ging door. Toen keek ze naar mij of ik het goed vond dat ze gromde (!), ja hoor, want ze hoeft/mag nu niet meer voeden. Toen gaf ze een hardere grom en Oranjetje droop af;-) Goed zo Oranjetje!!!

Het nieuwe speelgoed van vandaag was een bal met geluidjes/muziekjes. Die gaan aan wanneer de pups erop/eraan duwen. Ze vonden het leuk, maar haakten wel snel af vond ik…

Introductie van nieuw speelgoed: de geluidjesbal.