Dag 45: 14-03-2021

De pups worden nu echt “vervelend” af en toe, we moeten écht meer dingen met ze gaan doen. Erop uit met ze……..

Om 15.45 hebben Thirza, Yanniek, Milou en ik de pups in de fietskar gedaan en zijn erop uit gegaan. De bedoeling was om gewoon een eindje te fietsen met ze, terwijl Flora en Ivy aan de riem meeliep/draafden. Maar Flora en Ivy hadden niet zo’n zin om naast de fiets te gaan, dus zijn we omgekeerd en naar Lisanne gegaan. De tuin was opgeruimd (alvast voor haar eigen pups), dus ze konden los. Ze hebben kunnen ravotten, onderzoeken achter het huisje, kunnen graven en kippen gezien. De pups die té opdringerig bij Marley waren kregen een lieve snauw, dát hebben ze óók weer geleerd;-) Thirza heeft hier een filmpje van gemaakt. Een beetje een rommelig en onrustig filmpje, maar het was ook rommelig….. 😉
Toen we weer naar huis gingen met de fietskar, vielen ze állemaal vrijwel direct in slaap!!!

Paarsjes neusje wordt toch wel weer wat dikker, morgen maar de dierenarts bellen!!

Opeens, tijdens het spelen, rénde Maikey naar de plasmat om te plassen. Goed hè!?!

Toen we in de tuin waren en alle pups een beetje moe begonnen te worden, ging Groentje tegen Flora aanliggen. Zooooo lief!!! Toen Flora even opstond en weer ging liggen, deed Groentje hetzelfde;-)

Spelen in de tuin van Lisanne.