Dag 54: 23-03-2021

Niels hielp weer met de ochtendroutine (voor de 4e keer op rij): we worden nog een geoliede machine!!

Vanochtend om 11 uur waren de pups alweer wakker. Ik heb ze met de auto naar Lisanne haar voortuin gebracht. Zo kon ze tóch wat voor me doen, namelijk oppassen, en zo kon ik voor haar (én voor mezelf natuurlijk) boodschappen doen! (Ze heeft misschien Corona.)
De pups hebben heerlijk gespeeld, mensen voorbij zien komen die ze hebben geaaid én bloemen zitten eten. Met dat laatste was Lisanne dan weer niét zo blij;-)
Toen ik de pups kwam ophalen, sliepen de pups metéén in de auto. Terwijl het is een rit van 1 minuut;-) Ik heb gauw het eten voor ze klaargemaakt, ze hebben het opgegeten en daarna hebben ze 2 uur diep geslapen. Ze snurkten helemaal! (Zie filmpje.)

Het is grappig om te zien dat de pups van heel erg druk, in één keer kunnen slapen;-)!