Dag 55: 24-03-2021

Vanochtend hebben de pups 2 1/2 uur in de voortuin bij Lisanne gespeeld, van 10.15-12.45 uur. Lisanne had ook een mand en wat doeken neergelegd zodat de pups konden slapen als ze wilden. Ze hebben het weer fantástisch gehad!!! (Zie dagvlog.)

Om 13.00 uur kwamen mijn oom en Tante langs (Toon en Lilian), die zijn niet zo van de honden, maar ze vonden dit wel weer heel erg leuk! Mijn oom wilde zelfs wel een pup aaien;-). Mijn tante is heel erg bang voor honden, dus voor haar waren de pups al nét weer wat te groot om te aaien;-).

Snel maakte ik de beslissing om vanmiddag, ipv naar de Uilenkamp, naar het station te gaan. (Mede omdat de basisschoolkids vanmiddag vrij waren én de zon scheen.) Om 3 uur al, want dan zouden de pups al wel wakker zijn.Dus wat belletjes en appjes doen, maar ik had 7 mensen! Mede omdat 3 pupkopers mee gingen. De pups, kids én ik hebben genóten! De pups keken niet op of om voor de (zelfs voorbij razende!) treinen;-)! Én we zijn in de lift omhoog en omlaag geweest; alleen Buddy vond de 2e keer in de lift iets spannend, voor de rest ging het prima! Toen we naar de fietsen gingen, hebben we de pups nog even aan de fonteintjes die bij het nieuwe station zijn laten snuffelen. Ze vonden het leuk;-)
Mee waren: Yanniek, Milou, Robin (nichtje van Milou), Dari, Diede, Maica én Nina en Marith en hun moeder.
(Zie 9 filmpjes, omdat alles per ongeluk in kleine stukjes is opgenomen;-) )

Op het station, deel 1
Op het station, deel 2
Op het station (bij de fontein), deel 3

Om 16.00 uur belde Amanda me, waar ik was: O ja, ik had afgesproken dat zij zou komen met Gwènever en Summer (pup uit het 1e nest van Ivy)!!! Gelukkig waren we al bijna thuis en dus zijn we doorgefietst naar de Uilenkamp. Daar hebben de pups nog heel even gespeeld, dat was weer zó leuk! (Zie filmpje.)

Tóch ook nog even op de Uilenkamp spelen!

’s Avonds was ik helemaal doodop en Niels zou de pups doen, héél erg fijn. Ik heb nog wél even geholpen met voeden, om een uur of 20.30, maar daarna ging ik naar boven. Helaas waren de pups érg “vechterig”, dus ze bleven heel lang onrustig. Uiteindelijk Niels ervan kunnen overtuigen om even in de ren te gaan zitten, waardoor de pups inderdaad heel snel rustig werden;-)

Nog meer filmpjes van vandaag:

Ivy begint nu steeds meer met haar pups te spelen!
We hebben honger!!!!!
Na de ochtendroutine weer naar bed.
Los in de huiskamer.
Én als de kleintjes slapen……