Dag 56: 25-03-2021

Vanochtend de pups al om 8.45 uur naar Lisanne gebracht, zoals afgesproken. Maar omdat het láng niet zo warm was als gisteren, moest ik ze om 10 uur al weer ophalen. Jammer, want ik (we) was nét met een grote schoonmaak bezig, nadat ik Flora en Ivy had uitgelaten! Maar ja, thuis gingen ze ook wel weer slapen, we moesten alleen wat zachter doen;-)

In de ballenbak bij Lisanne.

Toen de pups wakker werden heb ik pups gelijk naar buiten gedaan in de tuin. Het was heerlijk weer en ze vermaakten zich prima. Ik heb vanuit de huiskamer alles in de gaten gehouden, terwijl ik wel m’n eigen ding deed. Ging prima, ze kunnen per slot van rekening niks geks doen in de tuin! (Zie dagvlog.)

Toen de pups gingen slapen, heerlijk even m’n ogen dicht gedaan! Tot ze om 15.00 uur al weer wakker werden. De pups kennelijk iéts te lang in de ren gelaten zonder toezicht, want ze hadden het plasmatje weer (!) aan stukjes gescheurd:-( De pups toen weer naar buiten gedaan, omdat het nog steeds lekker weer was. (Wat ben ik blij dat het deze week steeds weer lekker weer is, want binnen houden de pups het niet meer zo lang uit!!) Ik heb toen rustig mijn dagboek bij kunnen werken.

Om 15.45 uur kwamen Dari, Mirthe en Nynke me weer helpen. En natuurlijk Yanniek en Milou. Ook pupkopers kwamen mee wandelen naar de Uilenkamp. Het gaat steeds geroutineerder, want ook de pupkopers weten hoe ze moeten lopen met de pups. (Iédere dag om 15.45 uur loopt er wel een familie mee, zo heb ik meteen genoeg helpers. Is dus óók aan te raden voor volgende nestjes.)

Nog een filmpje van vandaag:

Ivy voor het eerst bij de pups van Marley.
Lekker spelen in onze eigen tuin. Voorál met oma Flora.
Weer spelen op de Uilenkamp.