Dag 58 & 59: 27-03-2021 & 28-03-2021

Thirza is er dit weekend voor het laatst, dus we hebben weer fantástische hulp!
Douwe is er zondag ook bij, om óók al een band op te bouwen met hun pup: Pip! Kan hij gelijk een dagje meehelpen;-)

Zondag hebben we, met hulp van Yanniek, Milou, Dari, Nynke en Mirthe, de fotoreportage van de pups gemaakt! Lisanne kwam ook helpen. Het begon nogal chaotisch, ik wilde de pups op geboorte van links naar rechts zetten. Zo had je meteen een leuke indeling, namelijk: zwart-zwart-wit-zwart-wit-zwart-zwart. Maar Lisanne vond dat dat niet kon/lukte, dus we zetten ze in de volgorde: Storm-Maikey-Kees-Buddy-Milo-Beau-Pip. (Zie het “making-of”-filmpje én de foto’s.)

“The making of” de fotoreportage.

We hebben de pups vrijdag/zaterdag/zondag ontwormd met Panacur. De pilletjes hebben we in stukjes in de bakjes gedaan, in de hoop dat ze ze gewoon op zouden eten. Want om nou 3 dagen pilletjes in de bekjes te moeten stoppen is óók zo wat;-)
De pups hebben dit weekend voor het eerst (één keer) uit de anti-schrokbakjes gegeten. We hadden mortel in de onderkant van de bakjes gestopt, maar natúúrlijk hecht dat niet, dús de verzwaring ging eruit. De meeste pups werden nijdig, omdat het eten nu veel langzamer ging, dús werden de bakjes omgeduwd met de pootjes…;-) (Maar de pilletjes waren mooi wél op!)

Dagvlog 58
Dagvlog 59

Nog meer filmpjes van het weekend:

Lekker zonnen met mama en oma (deel 1).
Lekker zonnen met mama en oma (deel 2).
Eten uit de anti-schrok-bakjes.
Een vergeten speeltje van zolder gehaald…
’s Avonds nog even ravotten met mama en oma….
… en nog even “zit” oefenen, en dán slapen.