Dag 60: 29-03-2021

’s Ochtends vroeg voor de láátste keer het ochtendritueel gedaan met álle 7 pups. Én natuurlijk bijbehorend ochtendspel met mama en oma. (Zie filmpje.)
Dari kwam om 8 uur nog even afscheid nemen van Storm en Maikey, zó lief! (O ja, en Maikey was natuurlijk z’n lievelingspup;-) )

Dari neemt afscheid van Maikey en Storm.

Als eerste gingen Bas en ik op weg naar Nieuwegein om Maikey weg te brengen. Hun jongste zoon was vandaag jarig, dus we hebben met de ouders afgesproken om vandaag hún pup te brengen. Hij had NIKS in de gaten, en deed compleet verrast de deur open. Écht leuk, want de héle familie had de verrassing meegespeeld! Maikey (en natuurlijk ook Storm) gingen gelijk heerlijk in de tuin spelen. De nieuwe baasjes zagen metéén waar ze nog allemaal voor moeten oppassen/wat ze nog moeten opruimen. Wél zo makkelijk…;-)

Maikey wordt thuisgebracht.

Na wat taart en thee te hebben gehad, gingen we naar Schalkwijk om Storm weg te brengen. Daar was alleen vader thuis, lekker rustig voor Storm. Hij was dan ook veel rustiger dan bij Maikey thuis. Maar ja, dáár had’ie z’n broertje natuurlijk ook nog. Toen we alle paperassen invulden, viel Storm eigenlijk meteen in slaap, tótdat Bas en ik weer naar huis gingen…

Storm wordt thuisgebracht.