Dag 61: 30-03-2021

Vanochtend heb ik het ochtendritueel zélf gedaan, met 5 pups moest dat lukken, tóch?!?

En ja hoor, om 8 uur kwam Dari weer afscheid nemen, dit keer van Kees, Buddy en Milo. (Zie filmpje.)

Om 8.30 uur kwamen de nieuwe baasjes van Kees hem ophalen. Eigenlijk brengen we de pups altijd thuis, maar deze baasjes kenden we al. Zij hebben uit het 2e nestje van Flora namelijk al een pup van ons: Guus! Dús we wisten al waar/hoe ze wonen.

Toen Kees weg was, gingen Bas en ik op weg naar Vleuten om Buddy weg te brengen.
Omdat Niels niet lekkers was, hebben we Ivy maar meegenomen om de pups weg te brengen. Zo zou ze lekker moe kunnen worden van de vele indrukken. Wat we niét wisten is dat ze bij Buddy thuis een méga grote tuin hebben. Dus vooral Ivy, maar ook Buddy en Milo, hebben heerlijk in de tuin gerend en gespeeld.

Daarna naar Bleskensgraaf om Milo thuis te brengen. Toen we aankwamen, stonden mama én de vier kids ons al bij de voordeur op te wachten;-) We waren wat vertraagd, omdat Bas de verkeerde afslag had genomen, maar nog nét op tijd. De 2 middelste kids hadden pauze, maar moesten over 15 minuten namelijk weer naar school toe. Ook hier merkten we met z’n allen goed waar nog op gelet moest worden in de tuin, qua hond: “O, zou die plant giftig zijn? (ja dus) Moeten we die misschien weg halen?” “O, misschien past Milo toch nog nét onder dat hek door!” etc.
Omdat Milo geen speelmaatje meer had, viel hij vrij snel in slaap. Nét als Storm gisteren;-)

Thuis aangekomen was het rustig zo met nu nog maar 2 pups! Yanniek en Milou waren er al vroeg om mee te helpen voor “het feestje” met de “puppy-knuffel-kids”. We hebben snel het drinken, chips, paaseitjes en de “bedankrepen” naar de Uilenkamp gebracht. We stalden alles uit, legden 2 kleden neer en gingen naar onze tuin om voor de állerlaatste keer met de groep (en Pip en Beau) naar de Uilenkamp te lopen.
Er was een heerlijk zonnetje (we hebben écht geboft met het weer de afgelopen 2 1/2 week). We zijn gaan zitten, de buurkids smulden wat, Yanniek heeft nog een láátste dagvlog gemaakt en Pip en Beau hebben eigenlijk grotendeels geslapen;-)!!! Daardoor konden we langer blijven zitten, om te genieten van de zon. Vooral Julia en Maica hebben met Flora en Ivy gerend, zodat die meteen waren uitgelaten;-) (Zie video.)