Dag 62: 31-03-2021

De láátste ochtend! “Yes”, roept Bas! Hij is blij dat het allemaal voorbij is, en ik éigenlijk ook wel. Het was een fantástische, maar zéér intensieve tijd!!!
Terwijl Bas zich ging aankleden, heb ik de ochtendroutine in m’n eentje gedaan. Makkie, zéker omdat om 8 uur Nynke, Mirthe én Dari kwamen voor de laatste keer, om afscheid te nemen van Pip en Beau! Terwijl ze met z’n drieën op de pups pasten en ze plat knuffelden, kon ik snel de ren schoonmaken en me aankleden!

Nynke en Mirthe nemen afscheid van Pip en Beau.
Ook Dari komt nog even dag zeggen.

Op tijd vertrokken Bas en ik naar Woerden om Beau naar huis te brengen. Toen we aankwamen werden we al buiten ontvangen. Wat een geluk voor de jongste dochter, ze zit op de basisschool dus moest naar school, maar de meester was er niet dús (Corona) ze moest thuis blijven. Dús was ze er bij om Beau te verwelkomen;-)!
Beau en pip hebben heerlijk (zoals hun broers ook deden) samen Beau’s nieuwe huis verkend en samen gespeeld. Ook hier weer sommige dingen ontdekt die niet helemaal puppyproof zijn;-) en Pip vond het konijn érg interessant!
Deze baasjes worden Co-owners met deze pup. Dat betekent dat, als alles goed blijft gaan en beide partijen het over ongeveer 1 1/2 jaar nog zien zitten, wij gaan fokken met Beau. (Meer uitleg over het Co-ownerschap staat kort beschreven op deze site, onder het kopje “Nestjes”.) Hier moesten we dus meer papieren tekenen dan bij de reutjes, dus dat kostte even wat langer tijd.
Nog wel een leuk weetje: Beau woont nu vlákbij een pup uit Flora’s 1e nestje: Sem. De baasjes hebben elkaars adres, nu hópen dat ze elkaar ook wel eens tegenkomen/opzoeken. Dat zou toch wel érg leuk zijn!!!

Beau komt thuis.

Op we naar Maarssen om de állerlaatste pup weg te brengen:Pip! Met de baasjes van Pip hebben we natuurlijk al heel wat meegemaakt. Zij zouden het pupje (Lily) uit Flora’s laatste nestje van ons overnemen, maar omdat die gestorven is na 2 1/2 week ging dat toén natuurlijk niet door. Daarna is hun dochter (Thirza) bij de dekking van Ivy geweest, bij de bevalling, en vanaf toen iéder weekend om te helpen. Dat was werkelijk fantástisch, voor ons maar óók voor haar natuurlijk om mee te maken allemaal met je éigen pup!!! Er is dus een einde gekomen aan een peroide van een half jaar! Maar ons contact blijft natuurlijk wél, dat vinden zij én wij veel te leuk! Én zij worden óók Co-owners!
De héle familie stond ons buiten al op te wachten……. Eindelijk, daar is ze!!! Heel gezellig gepraat, en grappig was dat Bas (en ik natuurlijk ook) het toch bést een beetje moeilijk vond om afscheid te nemen van dit gezin! Er werd ons nog een lunch aangeboden, heel lief! Na daarna even kort gewandeld te hebben met pip (en de familie), moesten we écht naar huis: “Doei Pip, tot héél snel!”

Als laatste wordt Pip thuisgebracht!

Toen we thuis kwamen, had Niels álles al opgeruimd: de héle ren én de servieskast weer terug gezet op z’n plek! Maar dát was niet de bedoeling;-( !!! Hij had zelfs al dingen aan Lisanne meegegeven, die kwam langs met de auto. Ik dacht dat Niels nog steeds niet zo lekker was, dus dat ik alles (samen) op zou ruimen? Dit was wel héél erg coldturkey;-);-);-) Maar ja, ook wel weer lekker voor Flora en Ivy, die hebben vandaag nog gespeeld “als vanouds” met elkaar….!

EN NU……… óp naar de pups van Lisanne!!!