Zondag 19 juni (15e dag loops)

Omdat ik gisteravond de reünie van de nestjes van Flora én ’s avonds een groot concert van mijn orkest had, en dus hélemaal op was, is Niels zo lief geweest om om 8.45 uur naar Sleeuwijk te rijden voor (hopelijk) de laatste keer progesteron te meten.


Toen Niels weer thuis kwam, werd er om 10.30 gebeld voor de uitslag: 10! We kunnen dekken!!! We hadden afgesproken dat ik, meteen als ik iets wist, Lisanne zou bellen. Zij was aan het werk, maar hoefde maar kort te werken. Ze werkte deze keer in Utrecht, dus ik kon haar in Nieuwegein ophalen. Zo konden we meteen doorrijden naar Opeijnen, waar dekreu Rooney woont. In de JoJaMaCo’s hof, van Jan Burggraaf.

We kennen Jan erg goed, want we zijn al 4x eerder bij hem geweest om verschillende reuen van hem, Flora en Ivy te laten dekken. Het 1e nestje van Ivy was van Barney, het 2e nestje van Rooney. Het nestje met Rooney was erg goed gelukt, dus we hebben nog een keertje voor Rooney “gekozen”.
De dekking ging heel mooi en goed. Ivy en Barney waren erg blij om elkaar weer te zien en gingen gelijk met elkaar “flirten”. Ze vonden elkaar echt lief. En na wat proberen met z’n tweeën, heeft Jan Rooney toch weer een beetje “geholpen”. Daarna stonden ze als een huis gekoppeld, en dat heeft 10 tot 15 minuten geduurd.
Toen ze “klaar” waren, hebben we nog even overlegd en gezellig bijgepraat met Jan en gingen toen weer naar huis.

Morgen een 2e dekking hebben we afgesproken. Voor de zekerheid én omdat het zo mooi ging.