Donderdag 16 juni (12e dag loops)

Lisanne en ik vertrekken om 17.15 naar Sleeuwijk om nog een keer het progesteron te meten van Ivy. Marley is óók mee, want die wordt daarna in Eindhoven gedekt (rond 20.00 hebben we afgesproken) door Freddy. We zijn (door de file) nét op tijd in Sleeuwijk, zodat ze ons vanavond nog kunnen bellen voor de uitslag.

Na het prikken van Ivy (Marley was al bang dat zij óók moest laten prikken) gingen we op naar Eindhoven. Dit was dus de 2e dekking voor Marley (gisteren was zij ook al “aan de beurt “;-). Aangekomen in de buurt van het huis van Freddy, werd Ivy helemaal hitsig! Ik heb Marley niet in de gaten gehouden omdat ik Ivy in bedwang moest houden, maar volgens mij trok Marley óók behoorlijk! Toen Lisanne met Marley naar binnen ging bij Freddy, zag Ivy een glimp van Freddy en wilde óók gedekt worden!;-) Ik moest wel buiten in de buurt blijven wachten, omdat Lisannen zou roepen als de koppeling gelukt was. Zo kon ik ook even kijken bij de dekking van Marley. Toen ik naar binnen kon heeft Lisanne wat gewandeld met Ivy, zodat ze niet helemáál gek zou worden…;-)

Op de terugweg zag Lisanne zag Lisanne natuurlijk weer verschillende ooievaars, zoals ze áltijd na een dekking ziet: “Als teken dat de dekking gelukt is!”, zegt Lisanne dan altijd…;-)

Uitslag progesteron: 2,37
Wat moet je dáár nou weer mee?!? Na overleg met Niels en Lisanne thuis, tóch maar besloten om niet zaterdag, maar zondag weer te prikken. De waarde stijgt immers níet hard, dus waarschijnlijk zal de eisprong pas zaterdag zijn, dús zondag dekken.