Dinsdag 14 juni (10e dag loops)

Om 9.30 uur zitten Lisanne en ik in de auto naar Sleeuwijk, weer met Ivy én Marley. Allebei voor de progesteron. Van Marley verwachten we dat ze best weleens zover zou kunnen zijn, bij Ivy zijn we onzeker hoever ze is. (Het zal toch niét zo zijn dat we vanavond óók nog naar Eindhoven moeten om Marley te laten dekken door Freddy?!? Maar goed, we zijn op álles voorbereid, óók het thuisfront. Er is geregeld wat de mannen met het eten kunnen doen!) Het prikken (en bijbehorend inwendig onderzoek) zijn inmiddels vaste prik, en we gaan tegelijk de behandelkamer in. Ze kennen ons al in Sleeuwijk, maar soms halen ze ons door de war… 😉

Op naar Vorden voor het ECVO-onderzoek van Ivy. Eerst even de honden uitlaten, want we moeten 1 1/2 uur in de auto zitten. In de auto hebben we de grootste lol: “We krijgen waarschijnlijk twéé nestjes tegelijkertijd!!! ” In Vorden lopen we even met de honden, waarna ik wat te eten en drinken koop voor Lisanne en mijzelf. We hebben tijd genoeg, dus nadat Ivy de oogdruppels heeft gekregen, gaan we bij de kliniek in Vorden nog even wandelen. Uitslag van het ECVO-onderzoek: we mogen fokken! Vlák na het onderzoek krijgen we de uitslag van de progesteron: Marley heeft 5,4 en Ivy 1,5. Marley wordt morgen (en waarschijnlijk donderdag) gedekt, Ivy gaan we donderdag nog een keer laten prikken. (Ik ben er namelijk nogal onzeker over.)