And We’re Off

20 juni 2022

Het is zover mensen! Het is gelukt om Ivy te laten dekken. Vanaf nu zijn de aanmeldingen dus officiëel open!

En het was me toch een dag! Moniek en Lisanne hadden echt een geweldig drukke week, ze hebben wat moeten rennen. Een concert geven, de puppy reünie houden van de nestjes van Flora (foto’s volgen nog), en nu dan ook nog de dekking.

Het is heel erg mooi gegaan, daar niet van. Ivy en Rooney vonden elkaar echt heel aardig. Seemed like somebody had a crush. 😉

Is het niet mooi om te zien?

Ondanks de drukte was het deze keer voor Moniek en Lisanne vele malen rustiger dan voorheen, ze hebben deze keer direct voor Jan gekozen. Hij heeft eerder wel eens ingevallen met zijn reuen, wanneer het elders niet lukte. Net zo makkelijk om hem niet steeds met tijdsnood te storen als hij onder de douche staat.. 😉

Het was al met al snel gepiept, wat natuurlijk mooi meegenomen was.
Wij houden jullie op de hoogte van de volgende avonturen, met Ivy en haar 3e nestje.

Groetjes van Elisabeth!