Donderdag 7 juli (19e dag zwanger)

Vandaag was de planning dat Lisanne, Yanniek en ik, mét alle 4 de honden naar België zouden gaan voor een hondenshow voor Marley en Lily. Lisanne had een ruim huisje gehuurd en álles was al ingepakt! Maar….. ik heb Corona!!! 🙁 🙁 🙁 Hoewel ik gisteren negatief testte, maar vanochtend nog wél klachten had, zei Niels dat ik toch nog maar een test moest doen: Positief!
Op het állerlaatst heb ik dus moeten afzeggen. Lisanne en Yanniek zijn dus, met Marley en Lily, alleen vertrokken naar De Panne in België. Ze lenen natuurlijk wél onze auto, zodat de kosten voor de reis 0 zijn voor Lisanne.

Om 10.00 uur zijn Lisanne en Yanniek vertrokken. Toen ze kwamen om de auto op te halen, heb ik Yanniek nog een zak M&M’s gegeven voor de reis. (Dit is eigenlijk een soort traditie geworden met alles rondom de bevalling;-) )
Het is maar goed dat ik niét mee ben gegaan, ik heb dágenlang koorts gehad en heb me echt niet lekker gevoeld! Maar Lisanne en ik hadden ons zó verheugd op deze dagen. Zo konden we alvast zaken rondom de bevalling bespreken én nog lol hebben ook!!