Zondag 10 juli (22e dag zwanger)

Lisanne en Yanniek hebben de afgelopen dagen iédere dag even gebeld/gefacetimed, om mij op de hoogte te houden hoe ze het hadden en wat ze hadden gedaan. Érg leuk!

De show is goed verlopen voor Marley en Lily: ze hebben allebei “zeer goed”! Dit betekent dat Marley’s vólgende nestje een volledige stamboom kan krijgen en de mogelijke pups van Lily alleen nog van moeders kant.
Om 13.00 uur bellen ze dat ze weer naar huis komen.
Ze hebben het heerlijk gehad: super lekker weer (niet té warm), lekker gewandeld, lekker gewandeld. Ze hebben ook op het strand gewandeld, maar Marley en Lily hebben daar nauwelijks wat gedaan. Hierin misten ze tóch Flora en Ivy, want die waren “helemaal los” gegaan op het strand!;-)

We denken inmiddels allebei wel dat onze hond zwanger is, aan de tepels én aan het gedrag. Ivy en Marley zijn naar Flora en Lily verdedigend naar hun eten toe!
We moeten wachten tot woensdag…