Donderdag 11 augustus (54e dag zwanger)

Omdat we verwachten dat Marley morgen of in het weekend gaat bevallen (én omdat Frank en de kids morgen weer thuiskomen van vakantie en Lisanne dan eigenlijk nauwelijks meer iets hier kan doen), willen we vandaag álles rondom de werpkist van Ivy alvast klaar hebben.
Doordat er hier in huis nog meer moest gebeuren, én bij Elisabeth (Omdat ze door haar rug gegaan is), én Daan moest worden opgehaald bij zijn komende stageplek (OV deed weer eens moeilijk:-( , konden we pas om 15.30 uur aan de gang. Terwijl Lisanne alle spullen voor de bevalling een vast plekje gaf, ben ik de nieuwe vetbedden op maat gaan knippen. Toen we de vetbedden in de bak legden, viel het Lisanne op dat de kist kleiner was :o) !!! Hij moest dus ánders in elkaar gezet worden (Bas had zich vergist helaas). Snel de kist veranderd, maar toen waren de vetbedden dus weer te klein :o) !!! Snel Niels gebeld (die was op weg naar huis), om langs de Klusmarkt te gaan voor hout. Nee hoor, Niels geloofde ons niet en moest het éérst thuis checken!?!
Lang verhaal kort: Niels heeft een plaat op maat gekocht, Lisanne en ik zijn naar haar huis gereden, Lisanne zaagde hout van haar voor een frame in de kist en ik kookte bij haar onze avondmaaltijd. Toen weer naar ons huis om te eten en daarna de kist in orde te maken.
Nu ligt alles klaar, de bevalling zóu kunnen beginnen….