Woensdag 31 augustus (14e dag)

Vannacht was weer even bagger: om 3 uur was het weer piepen geblazen! Ik heb Ivy maar weer even geholpen met aanleggen…

Witje liep vandaag echt bewúst naar de kop van Ivy om te knuffelen/te spelen. (Hij ziet natuurlijk al een beetje.) Zó lief om te zien!
Bijna alle pups proberen al een klein beetje contact te maken met anderen.

Flora met de knuffel die ik voor mijn verjaardag heb gekregen.

Verder waren de pups weer erg rustig en deden weer niet zoveel! Ik kan echt tijden weg blijven (wat ik natuurlijk niet doe), om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Ik heb nog rustig de tijd om de reünie van zondag voor te bereiden. Ik had natuurlijk al uitgerekend dat de pups nog heel erg jong waren tijdens de reünie; nu is er nog weinig verzorging nodig. Anders had de reünie helemaal niet door kunnen gaan! Ik vind het zó leuk om (bijna) iedereen weer te zien!!!

Wat verzorgt Ivy haar pups toch lief!

We hebben ook zó’n mazzel met het weer!!! Iédere ochtend én avond is het warm genoeg om lekker buiten te eten!
Omdat ik vandaag jarig ben, hebben Niels, Bas en ik buiten ontbeten. Lekker feestelijk, echt een feestontbijtje!
’s Middags is Els (mijn pleegzus) nog even langsgekomen, natuurlijk óók om de pups even te bewonderen! Was ook heel gezellig!
En ’s avonds had Niels wat bezoek uitgenodigd: opa Ruud (die bleef ook eten), Elisabeth, Daan Toon, oma Greetje, Lisanne, Frank, Kian en Yanniek. Met voor opa Ruud de warmtelamp erbij, want voor hem werd het nét iets te fris;-)

De oogjes van álle pups zijn nu wel zo’n beetje helemaal of gedeeltelijk open!

Een extra filmpje: lekker drinken bij mama.
Dagvlog 14.