Donderdag 1 september (15e dag)

Vandaag zijn de pups zijn 2 WEKEN !!!

Lisanne en ik hebben de pups en Ivy vanochtend ontwormd. De 1e 4 kregen Flubenol, die vonden het nog redelijk lekker. Maar de laatste 2 kregen Bamminth en dié vonden het duidelijk minder lekker;-) Ivy vond haar Prazitel Plus XL óók écht niet lekker!

Roodtje ging vanochtend andere pups likken en probeerde zo écht al een beetje contact te maken. Donkerblauwtje en Zwartje waren óók samen aan het spelen: Yesss, na de pups van Marley, is het ook hiér aan!!!

Als Ivy de kist inkomt, zie je de pups nu állemaal opstaan en mama zoeken. Hier 2 filmpjes van Roodtje die mama zoekt:

Roodtje zoekt mama…
Roodtje zoekt alwéér mama…

Vanochtend heb ik de doodligstokken weg gehaald, want sommige pups hadden er écht last van. Ze konden er maar moeilijk onderdoor 🙁 ! Dit is voor Ivy natuurlijk óók fijner, de kist was best wel klein voor haar. Nu kan ze tenminste haar kont weer keren ;o) !

Af en toe, als de pups héél erg piepen, zie je Ivy écht naar me kijken van: “Moet ik weer?!?” ;o) ! En soms gaat ze dan ook niét naar de pups! Dan kijkt ze mij soms aan, alsof ze wil dat ik haar help. En dat doe ik dan ook soms… Ook luistert Ivy vaak als ik zeg: “Ga maar naa je pups!”

Roodtje piepte weer heel erg, was niet stil te krijgen. Toen ik Ivy liet likken, was het daarna redelijk snel stil!!
Roodtje piept wel meer dan de andere pups vind ik :o) !

Mirthe kwam vandaag weer langs, nu met Nynke (die voor de 1e keer kwam). Ze vonden het weer zó leuk en het was weer zó vertrouwd voor ze…! We merkten alledrie op dat ze allebei niet zoveel meer wisten van het vorige nestje. Dat is ook logisch, want dat was midden in de Corona-pandemie. En toen konden en mochten ze niet zoveel langskomen. Jammer voor hun (en veel andere puppyknuffel-kids) dat ze weinig hebben meegekregen van dat nestje. Gelukkig zijn ze er nu, als vanouds, weer bij!!! (Zie video.)

Nynke en Mirthe op bezoek.

Toen ik Roodtje aan mijn vinger wilde laten sabbelen om haar stil te houden (terwijl Ivy aan het wandelen was), wilde ze écht niet meer zuigen: ze trappen er (bijna) nooit meer in!

Ik hoor de pups sinds vandaag af en toe ook een beetje hijgen. Vooral Witje en Roodtje, de druktemakers van het stel.

Dari komt tot nu toe weer iédere dag even knuffelen. Gisteren kwam hij ook en heeft (voor mijn verjaardag) een stukje taart gegeten. Komt hij vandaag met (heel mooi verpakt) een doos “Celebrations” en een ijsjesknuffel voor de pups. Wat is het toch ook een schat!!