Vrijdag 2 september (16e dag)

Vannacht hebben sommige pups (oa. waarschijnlijk Roodtje) behóórlijk gepiept van 4.30 tot 5.00!! Ik ben tóch maar gaan helpen, want Ivy liét ze maar piepen :o) ! Ik ben tot 6 uur met het spul bezig geweest!
Lisanne kwam vanochtend helpen en kijken naar de prepende pups. Ze zei dat haar pups nu toch al een week niet meer piepen. Ik maak me nu wel een klein beetje zorgen, want ik herinner me dit gepiep ook niet meer van eerdere nestjes. (Zie filmpje.)
Nadat ik dierenarts Alexandra heb gebeld, heb ik met Bas alle pups getemperatuurd. Alexandra zei, dat pups tussen de 2 en 3 weken 36 – 38 graden mogen hebben. Zwartje had 38.7 en Roodtje was juist de énige die ónder de 38 graden was (37.6). Ook hebben we bij Zwartje en Roodtje een urinestick afgenomen en de uitslag naar Alexandra geappt. Gelukkig was er niks aan de hand, wél moet Zwartje vandaag en morgen nog af en toe temperaturen.

Wat piep je nu Roodtje? Je ligt zelfs bij mama!

Bas kon vanochtend écht al lekker stoeien, met name met Roodtje. Ze was gelijk ook minder pieperig. Zou ze zich gewoon vervelen, want ze was stil ;o) ?!? (Zie filmpje.)

Roodtje speelt al écht met Bas!

De pups beginnen écht al te stoeien en te spelen. Daarbij denken sommige pups dat ze al kunnen rennen en vallen dan om 😉 . (Zie filmpje.)

De pups beginnen al écht te spelen en te stoeien!
Dagvlog 16.