Zaterdag 3 september (17e dag)

De pups urmen vandaag echt bedúidend minder dan gisteren. Ze hadden het waarschijnlijk tóch weer te heet?!

Je ziét de pups echt met de dag actiever worden. Ze zoeken elkaar op en stoeien al een beetje met elkaar! (Zie filmpjes.)

Speelkwartier.
Bas neemt een stoeifilmpje op.

Omdat morgen de grote jaarlijkse reünie is van álle pupkopers, stond vandaag in het teken van de voorbereideingen daarvan. De boodschappen had ik allemaal gisteren al gedaan, dus vandaag was het vooral groeten snijden. Bas en ik leken wel een gesmeerd team, zo snel als we alles samen deden…
Om 19.00 kwam Daan eten, zoals iedere zaterdag, dus ook dát moesten we nog snel even regelen. Maar….. toen we om 19.30 wilden beginnen met de pasta en de couscous koken, vielálle stroom uit :o) !!! Snel Lisanne gebeld of we het even bij hen mochten koken; ze stond al op het punt om te gaan slapen (slechte nacht gehad), maar als we snél waren….
Daan bleef bij de pups, die hadden er totáál geen last van. Terwijl Daan inmiddels in het pikkedonker zat toen wij thuis kwamen 😉 .
Toen om ongeveer 22.15 de electricien kwam, konden we om 22.30 gelukkig de salades maken!
Om ongeveer 0.00 waren we uiteindelijk klaar en koneden we nog even ontspannen…

Dagvlog 17.