Zondag 4 september (18e dag)

Vandaag is de dag van onze jaarlijkse grote reünie. Een heleboel honden (én hun baasjes natuurlijk!) van de nestjes van Ivy en een paar honden van de nestjes van Flora (+ baasjes) kwamen naar Driebergen. Nieuw bij onze reünie was dat de pupkopers van dít nestje van Ivy er óók bij waren. Om alvast de honden uit onze kennel te zien én om al even om het hoekje te kijken van het nestje.
Om 7 uur (!!!) stonden Niels en ik al op. Gelukkig hadden we álles op tijd klaar en opgeruimd, dus zonder haast vertrokken we naar het bos! Mirthe kwam nog even met de pups spelen terwijl wij bezig waren met voorbereiden, heel fijn.
Toen Ivy aan het voeden was in haar bench, sprong Flora zomaar opeens voor het eerst in de kist! (Dán durft ze wel 😉 !) (Zie filmpje.)

Flora iws voor het eerst in de kist!

Dari én Mirthe zijn ook nog even langs gekomen om te spelen met de pups én met Flora & Ivy. (Zie filmpje.)

Spelen met Dari.

Om 11 uur gingen we eerst verzamelen op het 2e veld van het Semenarie-terrein. Daar heeft iedereen zich voorgesteld, waarna Niels een aantal groepsfoto’s heeft gemaakt. Daarna hebben we een half uur gewandeld in het bos en wat gekletst. (Zie filmpjes.)

Reünie 2022, introductie.
De groepsfoto.
Reünie 2022, “The making of” de groepsfoto.
Alle honden met één baasje.

Tussen 12.30 en 13.00 uur vertrok de hele stoet naar de Uilenkamp, waar Niels de lunch (die we de dag ervoor al hadden gemaakt) al had klaargezet! Een aantal baasjes hielp even mee met alles serveren. Nadat ik even een kort praatje had gehouden, kon de lunch beginnen. Volgens mij heeft iedereen heeft genoten, maar mede doordat er een paar zieken waren, was er behoorlijk wat eten over! Aan het eind meegegeven aan wat mensen én Lisanne eet er morgen van mee 😉 !
Toen de laatste pupkopers weg gingen, heeft iédereen mee meegholpen met opruimen en was alles zó klaar. Echt fantástisch!!!

Pip & Beau, de 2 teefjes uit het 2e nestje van Ivy. Maar wie is wie?!?

Tijdens de wandeling heeft Marjon op de pups gepast, dat was écht heel fijn. Veel werk had ze er (nog) niet aan, behalve genieten hoef je nog steeds niét zoveel te doen 😉 !

Dari is de hele dag bij de reünie geweest en komt om 19 uur weer langs om met Flora & Ivy te spelen én voor de webcam. Hij heeft al écht met ze kunnen spelen, er was al echt interactie tussen Dari en de pups. (Zie filmpje hierboven.)

WAT WAS HET EEN ÓNTZETTEND LEUKE DAG!!! (Zie foto’s en filmpjes.)