Maandag 5 september (19e dag)

Toen Niels en ik de dagfoto’s van de pups maakten, kwam Ivy steeds kijken. We zagen duidelijk dat de pups haar roken, want telkens als Ivy in de buurt kwam werd de pup die Niels vast had heel onrustig!
Trouwens als Ivy un de kist komt en de pups slapen diep, springen ze metéén op om naar Ivy toe te gaan. Zó leuk om te zien!

Toen Flora opeens heel hard blafte, reageerden Fuchia en Lichtblauw meteen. Dussss…

Toen ik vanochtend in de kist ging zitten om met de pups te spelen, bleef Roodtje het langst wakker. Ik heb haar heel lang vast gehouden en geknuffeld. Ze heeft me écht lang en rustig aangekeken! (Dat is niks voor haar, meestal is ze echt een woelwater en blijft niét lang bij je zitten! 😉 )

Lisanne heeft vandaag voor het eerst puppymouse gegeven aan haar pups. Ik was erbij en heb het gefilmd. Werd een bende, maar was wel weer een belevenis: kijken welke pup het snel doorhad en welke er nog niet veel van snapte… (Zie filmpje.)

Marley’s pups eten voor het eerst puppymouse.

Toen Lisanne langskwam om eten op te halen, gingen de pups écht naar haar toe. En sommigen dáchten dat ze al konden rennen, maar die vielen dan natuurlijk om.

Toen ik vanavond weer in de kist ging zitten en de pups allemaal gingen spelen met mij, of met elkaar, gromde Witje echt héél erg hard naar me :o) !

Dagvlog 19.