Dinsdag 6 september (dag 20)

Sommige pups horen al (een beetje). Dit merk je bijvoorbeeld als Flora of Ivy opeens blaft. Maar dan ben ik natuurlijk wél altijd te laat om te zien welke pup al wat hoort… 😉

Toen ik vanochtend in de kist ging zitten, kwamen de pups écht contact met me maken. Donkerblauwtje wilde zélfs bij me slapen, terwijl de pups eerder niet écht bij me wilden liggen.

Er zijn 2 pups (met behulp van Bas welliswaar) op het plasmatje gaan poepen!!!

Shit shit shit! De pups werden vandaag een paar keer wakker van mijn wekker. Gelukkig sliepen ze vrij snel weer door, maar ik moet tóch maar die wekkertjes uitzetten;-)

Witje en Fuchiaatje knuffelen samen…

Lily kwam vanavond, op aanwijzen van Lisanne in de kist. Toen Ivy binnenkwam was er geen probleem. Wél was er een héél mooi moment: Lily liep weer de bak in (weer aangestuurd) en Ivy liep achter haar aan. Ivy ging tússen de pups en Lily inliggen en “duwde” Lily héél voorzichtig weg met haar kop, óók toen Lily een pups wilde gaan likken! Lily droop toen, na geprobeerd te hebben om wat pups te likken, langzaam af de kist uit! Dit was écht héél erg mooi om te zien. En hoewel dit mooie moment nét niet in de dagvlog zit, hebben we het gelúkkig wél op de livestream staan. (Zie filmpjes.)

Lily mag in de kist bij Ivy & de pups!
Dagvlog 20.