Woensdag 7 september (21e dag)

Vannacht heb ik weer behoorlijk goed door kunnen slapen tot 7.30. De pups piepen ’s nachts wel kort en zacht (meestal rond 6.00), maar we worden er nog maar soms wakker van gelukkig.

Ik zag vandaag Roodtje op het plasmatje plassen en volgens mij is ze er speciáál naartoe gelopen.maar dát heb ik dan weer niet gezien… 😉
Witje ging zélf op het matje poepen!

Ik heb een behoorlijk lopende routine gevondenen en kan best lang achter elkaar wegblijven, of een taak doen! (Ben daar best trots over op mezelf. Dit loopt beter dan in eerdere nestjes!)

Het wordt echt met de dag leuker om in de kist te gaan zitten! De pups zoeken steeds meer contact met me. Ze komen naar me toe om met me te spelen of knuffelen!

Het piepen is echt een stúk minder geworden, alleen als ze niet kunnen inslapen.

Vannavond hebben Dari en ik om 20.00 (tijdens de live stream) de pups voor het éérst puppymouse gegeven! Ik was relaxed en we hebben gewoon een dekbedovertrek onder de pups gelegd, zodat ze niet konden uitglijden. Álles werd vies (een échte bende!), maar ik kon het loslaten en daarna alle pups gewoon wassen 😉 !!! (Zie filmpje.)
Wél had ik vantevoren even Marjolein (NLV) gebeld voor advies over hoe/hoeveel/wat en waarom. Heel fijn weer om haar te spreken. Ze komt waarschijnlijk in week 5 of 6 een keertje langs: Leuk!!!

Dagvlog 21.