Vrijdag 9 september (23e dag)

Vanmorgen lekker tot 8.30 geslapen en daarna en daarna heel erg rustig de ochtendroutine gedaan. De ochtendroutine van Niels en mij loopt echt gesmeerd!
We hebben de pups voor het eerst rond laten lopen in de ren, terwijl wij gingen wegen/foto’s maken/en de kist schoon maken. De pups liepen eigenlijk al best wel goed! En eigenlijk worden de pups ook een beetje te groot voor de kist. Ik denk dat ik ze vanaf vandaag, als ze wakker zijn, in de ren laat. Ik heb dan matten in de ren, zodat de pups niet uitglijden!

De pups zijn vandaag heel erg goed aangekomen. Zou het door de puppymouse komen?!?

Vooral Zwartje en Fuchiaatje plassen al behoorlijk goed op de plasmatjes!!!

Lily was vanochtend na het wandelen bij mij. Toen ik haar uitnodigde in de kist, kwam Ivy er snel aan. Lily wist metéén haar plek: mooi om te zien hoe dat werkt!

Ik heb zomaar een behoorlijk tijdje met een slapende pup op schoot gezeten! Jammer genoeg moest ik echt gaan wandelen met Flora & Ivy. Want éindelijk bleef er eens een pup bij me voor langere tijd op schoot zitten: Lichtblauwtje.

De tandjes zijn langzamerhand aan het doorkomen. Waarschijnlijk gisteren al, maar ik hou het niet preciés bij. (Wat Lisanne wél doet 😉 .)

Lisanne kwam vanmiddag met Marley Lily ophalen. De pups waren toen allemaal uit de kist, in de ren. Lily heeft, zoals ze óók thuis met de pups doet, écht gespeeld met Ivy’s pups! Echt zó leuk om te zien en ook heel lief, ze daagt ze uit. Marley kwam ook in de ren, maar de pups iets minder leuk, want bij háár probeerden sommigen ook te drinken :o) !!! (Zie filmpjes.)

De pups spelen écht al een beetje met Lily. (Deel 1.)
De pups spelen écht al een beetje met Lily. (Deel 2.)

Vanavond heb ik voor het eerst geweekte brokjes met puppymouse gegeven aan de pups. Ze hadden het weer zó op;-) !

Dagvlog 23.