Zaterdag 10 september (24e dag)

7.00: Ik werd wakker, bleek dat de babyfoon geen verbindeing meer had. Het was maar goed dat ik hem weer aandeed, want direct toen hij aan was hoorden we Ivy spugen! :o) Niels en ik gingen snel naar beneden, gelukkig was het niét in de kist, maar in haar bench. Niels en ik hebben het samen snel opgeruimd én de kist meteen verschoond. (Sorry Niels!) Daarna is Niels weer gaan slapen en ben ik maar beneden gaan liggen bij Ivy (en Flora). De pups zijn namelijk erg lang wakker geweest, dus zullen nu lekker lang slapen 😉 !

Zag ik vandaag Roodje nou “rijden” op een andere pup? (Da’s toch véél te jong, vooral voor een teefje???)

Vandaag veel bezoek gehad. Heel fijn, maar ook wel vermoeiend! Hierdoor heb ik zélfs geen dagvlog óf andere filmpjes kunnen maken. Dan maar een keer niks!

De pups plassen en poepen al weer beter op de matjes, en ook de geweekte brokjes gaan heel erg goed. Volgende stap: minder geweekt!
En het lopen op de matjes in de ren gaat ook alweer stabieler!