Zondag 11 september (25e dag)

Toen Niels en ik om 8.30 beneden kwamen, sliepen de pups zelfs nog! Heel stil hebben we Flora en Ivy eten gegeven, daarna heeft Ivy de pups gevoed, terwijl de bak werd verschoond. Ging goed en vlot!

Vanochtend heb ik de brokjes al iets minder geweekt en je zag dat de pups echt al een beetje gingen kauwen: knapperds!
Zwartje bleef als laatste over bij de etensbak. Hij had kennelijk zóveel gegeten, dat hij naast de bak (met z’n pootje nog in de bak) in slaap viel 😉 ! (Zie filmpje.)

Wat als je écht teveel hebt gegeten…?

Niels en ik hebben de ren speelklaar gemaakt: doeken in de 2 benches, 3 speelmatjes tegen het uitglijden, grote plasmat en grote grasmat. We zijn ze al weer groot!!!

Witje is als éérste door het gele tunneltje van Lisanne gelopen: helemaal uit zichzelf!

Vanavond kwam Lisanne langs met Marley, Lily én een pup (Oranje geloof ik). Nú kon je eindelijk het verschil zien in grootte tussen Marley’s pups en die van Ivy. Maar Oranje is wél de grootste/zwaarste uit Marley’s nest 😉 ! De pup mocht prima in de ren, maar toen ze in de buurt van Ivy kwam (die aan het voeden was), werd ze wél weg gegromd!

Pup Oranje van Marley is als 1e uit het nest op bezoek! (Deel 1.)

Lisanne zag dat Witje het wel spannend vond, toen Oranje tegenover hem stond! Hij gaapte, wendde zijn hoofd af en hijgde. Leuk om te zien dat die signalen al bij pups werken! (Zie filmpjes.)

Pup Oranje van Marley is als 1e uit het nest op bezoek! (Deel 2.)

Sommige pups drinken (per ongeluk) al uit de waterbak. Het worden écht hondjes!

Dari en ik hebben vandaag voor het eerst “puppyvoetbal” gespeeld, tijdens het eten ;o) !!!

Dagvlog 25.