Vrijdag 16 september (30e dag)

Vanochtend troffen Niels en ik de ren aan in een verschrikkelijke puinhoop! Óveral poep, ik moest de pups zelfs schoonmaken, zó vies waren ze geworden :o) !!! Niels gaat zondag voor 4 dagen naar Malaga. Ik ga Elisabeth maar even vragen of ze me een paar dagen ’s ochtends kan helpen…
Maar het mooie was wél, dat de bench nog wél schoon was! (Natuurlijk wél verschoond, voor de zekerheid.)

Om 10 uur kwam Lisanne haar pups en Marley & Lily brengen, omdat zei allemaal naar de crematie van haar tante moeten. Toen het zonnig werd heb ik meteen alle pups naar buiten gedaan, maar al vrij snel ging het regenen:-( , dus húp de hele boel weer naar binnen! (Zie dagvlog en filmpjes.)

Dagvlog 30 voor de labjes, dagvlog 34 voor de borders. (Deel 1: buiten.)
Dagvlog 30 voor de labjes, dagvlog 34 voor de borders. (Deel 2: binnen.)
Niét voor tere zieltjes…!

Ik heb tot 14 uur op alle pups gepast. Toen kwam Lisanne, zodat ik met alle honden kon gaan wandelen. Jammer genoeg konden mijn pups daarna niét mee naar Lisanne , zodat ik even wat kon doen thuis. Lisanne moest misschien werken vanvond. Gelukkig had ik nog genoeg eten van gisteren klaar, dus ik hoefde niet veel meer te doen.

Verder heb ik een redelijk rustige dag gehad. Tóch was ik, voor het eerst in lange tijd, om 17 uur echt helemaal op! In plaats van een half uurtje m’n ogen dicht te doen, heb ik 2 uur lang geslapen. Had ik natuurlijk niét moeten doen, want dan word je heel duf, maar ja :o) !

Toen ik vanavond, als einde van de dag , alle slapende pups in de bench legde, bleven ze er voor het eerst állemaal in! (Normaal kruipen ze er weer uit om buiten de bench te slapen, helaas)
Ook ’s nachts liggen de pups vooral buiten de bench. Ze beginnen in de bench, maar blijven volgens mij als ze hebben geplast of gepoept, buiten de bench slapen. Op de plasmat nog wel :o) ! Ik ga ze overdag nóg meer in de bench leggen als ze moe zijn…..