Zondag 18 september (32e dag)

Vanochtend was de ren eigenlijk redelijk schoon. Helaas waren er wél 2 drollen in de bench! Er was nog niét doorheen gelopen, ik denk (en hoop!) dat die pups er niet uit konden of zo! Vergeten: Marjolein (NLV) had ook gezegd dat de grasmat per nacht steeds eiets verder weg moest staan!

De 3 teefjes waren nogal vechterig vanochtend. Gelukkig mochten ze even met z’n 3en bij mama drinken… (Zie filmpje.)

Qualitytime tussen de meiden en mama…

Ik week de brokjes bijna niet meer, ik haal alleen nog maar de hardheid er een beetje vanaf. Gaat heel erg goed. En als ze klaar zijn krijgen ze nog wat harde brokjes, ook dát gaat goed!

Vanochtend hebben de pups heel erg leuk en lief met Ivy gespeeld, nadat ze hen gevoed had: zó lief !!! (Zie filmpje.)

Spelen met mama.

Van 11.30 tot 17.00 zijn alle pups bij Lisanne geweest. Ik heb even uitgerust, wat gedaan in huis en met Flora, Ivy en Marley gewandeld.
Toen de pups thuis kwamen, heb ik ze een stukje gedroogde runderlong gegeven. Ze hebben heel even wat geknabbeld (sommige snapten het nog bniet helemaal), maar eigenlijk waren ze zó moe van alle nieuwe indrukken, dat ze vrij snel in slaap vielen. (Zie dagvlog.)

Dagvlog 32. (Deel 1.)
Dagvlog 32. (Deel 2.)

Toen de pups zó moe waren van het spelen bij Lisanne, gingen er 2 (Fuchiaatje en Lichtblauwtje) naar me toe om slaap te vallen: Yessss!!!

Verder was het, óndanks dat Niels vanochtend is vertrokken naar Malaga en ik daar wel tegenop zag, tóch wel een rustige dag. Eten hadden Niels en ik vanochtend al gemaakt, voor een paar dagen.
Ik heb, heel slim van mezelf vind ik 😉 , in de kopersappgroep de vraag gesteld wie één van de komende dagen een beetje zou kunnen helpen. Voor hun leuk/voor mij leuk en handig. Gelukkig veel reactie gehad, maandag en woensdag komt er hulp!

Vanuit Daan én Bas komt er steeds vaker de vraag, of ik al weet welke we gaan houden. Nee, nog géén idee! Roodtje en Lichtblauwtje lijken nog erg op elkaar. Hoewel Roodtje in het begin het luidrustigste was, zijn de 3 teefjes nu éigenlijk alledrie wel aanwezig. Zelfs Niels valt het op!