Maandag 19 september (33e dag)

Vanochtend moest ik natuurlijk de ochtendroutine helemaal zélf doen, zag er een beetje tegenop. Gelukkig sliepen de pups nog om 8.30, toen ik wakker werd. Eerst heb ik even Lisanne gebeld om te overleggen wat we zouden gaan doen vandaag, daarna snél aankleden en naar beneden. De puinhoop viel eigenlijk wel mee! Volgens mij hebben de pups vooral in de bench geslapen, en de bench was schoon!!
Nadat ik de pups had schoongemaakt en bij Ivy had gelegd, heb ik heel snel alles schoon gemaakt. Daarna gelijk de pups brokjes gegeven. Nadat de pups even hadden gespeeld, heb ik ze een snack gegeven. Toen kon ik even heel snel alles inpakken om naar Lisanne te gaan.
Ontbijt voor mezelf meegnomen en ben met de fietskar naar Lisanne vertrokken. Dit deden de pups heel erg goed!! (Zie filmpje.) Ik had wat snacks in de fietskar gedaan, hielp ook mee denk ik!

Voor het eerst in de fietskar, naar Lisanne. En de pups deden het super!
De pups van Lisanne krijgen eten: “WIJ WILLEN ÓÓK!!!”

Bij Lisanne hebben de pups nog even gespeeld en gestoeid en gingen daarna lekker slapen. (Zie filmpje.)

Na de fietstocht bij Lisanne aangekomen.

Toen Lisanne boodschappen deed, heb ik opgepast op álle pups. En toen Lisanne thuis kwam, kon ik naar huis gaan. Daar heb ik een aantal wassen gedraaid en de hele ren eens extra goed schoongemaakt. Daarna had ik ook nog even tijd om te puzzelen 😉 !

Om 13.30 álle pups ophaald bij Lisanne en naar ons huis gebracht. Daar was Michelle (pupkoper) nét aangekomen, om mij een middagje te komen helpen. Zó fijn!!!

Met z’n állen drinken bij Ivy!!!

Om 15 uur kwamen Dari, Alper, Alpay, Bibi en Milou puppyknuffelen. En terwijl ik met Ivy ging fietsen, gingen de kids met de wakkere pups naar buiten in de tuin. Michelle paste op de slapende pups en bracht de pups die wakker werden naar buiten.
Toen ik thuis kwam, heb ik de was gedaan en kon óók nog even ontspannen.
Om 16.30 hebben Michelle en ik álle pups in mijn bakfiets gedaan, en ben ik gaan fietsen met Flora & Ivy. Die moesten per slot van rekening nog uitgelaten worden! (Zie filmpje.)
Terwijl ik veel bekijks trok, belde Lisanne dat ze de pups zou komen halen. Niet nodig, ik was al in de buurt en zou ze wel even brengen! (De pups van Lisanne moesten wel vast in de kar, want ze klommen er al bijna uit :o) !)
Toen ik weer thuis kwam, gauw de pups uitgeladen. Nadat ze hadden gedronken bij Ivy, vielen ze vrij snel daarna in slaap. Daardoor kon ik even rustig eten!

Toen ik alleen met Ivy fietste (en dus dacht sneller te kunnen gaan omdat Flora er niet bij was), merkte ik dat Ivy nog niet zo goed loopt naast de fiets! Ze moet écht weer (samen met Flora) haar conditie opbouwen!! (Hoewel ik merk dat Flora echt niet meer zo makkelijk naast de fiets loopt.)

Omdat ik aan het inkakken was, én omdat ik toch even op Dari wilde wachten (voetbal), heb ik de pups om 19.45 pas brokjes gegeven. Te laat, want éigenlijk wil ik vanaf vandaag de laatste voeding om 19.00 geven. (Dat geeft ’s ochtends minder ontlasting, volgens Lisanne.)
Omdat Dari dacht dat ik om 19.00 ging voeden en hij nu een computerspelletje met een vriendje aan het spelen was, kwam zijn moeder even langs om te kijken/helpen. Was érg leuk! Ze zei dat als je een paar dagen niet bij de pups bent geweest, ze wéér wat gegroeid zijn 😉 !)

De hebben na de voeding geslapen, maar ná de laatste voeding van Ivy (22.00 uur) waren de pups érg wakker. Om 23.15 sliepen 2 pups nóg niet! Shit!!! Heb ze maar even door de kamer laten lopen bij oma en mama, maar toen werden het er al snel 4!! (Zie filmpjes.)

Hellup, ze willen niet slapen!!!
Hellup, ze willen niet slapen!!! (Deel 2.)

Toen 2 pups maar wakker bléven, heb ik ze alvast in de verkleinde bench (die verbouw ik dan voor de nacht) gedaan en heb alvast Flora & Ivy uitgelaten. Goed hè? Had ik nooit gedacht dat ik dat zou kunnen/durven!!!

Al met al dus een drukke dag, maar érg veel bereikt. En weer een dag die Lisanne & ik ons hadden voorgesteld. De één oppassen, daarna de ander, en ieder kon z’n huis doen en z’n ding! Zó fijn dat het ook echt werkt! (Vroeg me van tevoren tóch stiekum af of het zou gaan werken ;o) !)