Dinsdag 20 september (34e dag)

Vanochtend sliepen de pups nog om 7.30. Tótdat ik door de babyfoon mijn alarm (waar sommige pups wakker van worden ;o) !) hoorde, hellup!!! Bleek dat Elisabeth dat alarmgeluid óók heeft en dát hoor je natuurlijk wel hiernaast! Sommige pups hoorde ik kreunen, toen heb ik maar heel snel m’n kleren aangetrokken en ben naar beneden gegaan!
De bench was weer érg vies, maar vooral waren de pups zélf ook heel erg vies! Gelukkig zag je alléén voetafdrukjes van poep in de bench en hadden ze volgens mij hun behoefte niét in de bench gedaan en dáár gaat het om!

Er zat wat bloed in de ontlasting van één van de pups :o) !!! (Met Lisanne even overleggen wat we gaan doen…)

Vanochtend heeft Flora zó lief gespeeld met Fuchiaatje, ze ging zelfs in een “spelboog” staan. Het was echt té lief om te zien 😉 !!! Ook de andere 2 meiden waren nog wakker. Roodtje wilde zélfs graag bij mij in slaap vallen en later kwam Fuchiaatje ook écht op me kruipen!!! (Zie filmpje.)

Fuchiaatje speelt met oma Flora, ófwel oma Flora speelt met Fuchiaatje!

Om 12 uur kwam Lisanne met haar pups om in onze tuin te spelen. Haar pups hebben eerst gegeten, terwijl mijn pups nog binnen waren. Daarna hebben alle pups nog even met elkaar gespeeld, waarna we álle pups naar Lisanne brachten vóórdat ze gingen slapen. Haar moeder zou namelijk even op bezoek komen en wilde haar pups natuurlijk graag even zien! (Konden ze meteen ook mijn pups bewonderen 😉 .) Daar aangekomen heb ik snel mijn pups eten gegeven, waarna álle pups gelijk in slaap vielen. (Zie filmpje.)

Aankomst bij Lisanne, in de fietskar.

Zo kon ik mooi boodschappen doen en het grote kleed in onze huiskamer weghalen. Nu liggen de matten uit de ren in de kamer, die kunnen heel erg makkelijk in de was 😉 ! Nu hoef ik niet meer zo op te letten of de pups daar poepen of plassen! (Zie filmpjes.)

De pups slapen, lekker de huiskamer “puppyproof” gemaakt…

Toen ik nog heel even uitrustte, kwam om 15.15 Mirthe om te puppyknuffelen. Hélemaal vergeten dat ze me dat vanochtend had geappt!!! Snél ben ik toen naar Lisanne gegaan met Mirthe, om de pups op te halen. Daarna hebben de pups in de tuin gespeeld met Mirthe. Haar moeder kwam ook nog even langs.
De pups hebben heerlijk van 15.30 tot 17.45 geslapen buiten. Lekker rustig! Af en toe werd een pupje wakker, ging even morrelen aan een broertje of zusje en ging weer verder slapen.
Toen ik om 17.45 alvast een beetje eten van Flora & Ivy in hun bakken deed (heel zachtjes, dacht ik), werden de helft van de pups wakker. Wat zijn het toch ook een labradors ;o) !!!
Nadat de pups één voor één wakker werden (gemaakt 😉 ), heb ik ze allemaal in de fietskar gedaan en ben met Flora en Ivy gaan fietsen. (Zie filmpje.)

Na lang slapen worden de pups eindelijk wakker (gemaakt).
Zwartje en Donkerblauwtje.