Woensdag 21 september (35e dag)

Vanochtend heb ik de ochtendroutine goed voorbereid, dus het ging behoorlijk en snel! Ik had een short aangedaan en was zelfs “bewapend” met een teiltje en een washandje, om de pups schoon te maken! En dát was nodig ook zeg ;o) !!!
Ik heb ook een handige methode ontdekt om de pups makkelijker te wegen: brokjes op de weegschaal leggen. (Werkt ongeveer.)

Witje (die ik vanaf nu Guus zal proberen te noemen) zag ik vandaag doodleuk, tot 2x toe, poep eten :o) ! In de gaten houden dus, dat hij niet op z’n oma gaat lijken!!!

Dari kwam om 9.30 langs (studiedag). Gevraagd of hij wilde oppassen, zodat ik even met Flora & Ivy kon gaan fietsen.

Om 10.30 kwam Lisanne met de pups aangefietst. Wat was ík blij dat Lisanne er was, want nog geen 5 minuten later stond opeens de chipper van de Raad van Beheer op de stoep! Wist ik NIKS vanaf: de mail bleek in mijn spambox te zitten :o) !!!
Maar goed, schakelen en weer door. (Wat nog bést lastig is voor een autist 😉 !) Lisanne schreef alles op én onthield wat we nu allemaal moeten doen! Maar ja, plótseling moest ik wel nú kiezen wie ik zelf zou houden: Roodtje of Lichtblauwtje! O jee :o) !!! Nú werden namelijk alvsat de stamboomnamen gekoppeld aan een pup! Ik heb maar even gegokt op Roodtje, want we gaan pas volgende week écht kiezen! (Zie dagvlog.)

De chipper van de Raad van Beheer kwam onverwachts langs…

Ondertussen kwam Arnold met z’n schoonmoeder om een paar uurtjes mee te helpen met de pups, heel erg fijn! Óók kwamen er 2 families pupskopers van Lisanne kijken bij de pups én André kwam met Reef langs. Om 14.00 kon ik éindelijk naar het bos met Flora, Ivy & Lily. Én met Reef, die wilde óók graag mee. (Zie filmpjes.)

Weer állemaal drinken bij mama Ivy…
Eetfestijn!

Toen ik thuiskwam is Lisanne met haar pups naar huis gegaan, waar ze oa. heeft gekookt (óók voor mij). Mijn pups gingen lekker slapen, zo kon ik nog even een was doen én óók een oogje dichtdoen 😉 . Daarna ben ik naar Lisanne gegaan en heb daar meegegeten, heel fijn!

Fuchiaatje.

Om 19.00 ging ik weer, met mijn pups, terug naar huis, waar ik ze gelijk gevoed heb. Verder een rustige avond gehad.

Mijn eten is véél belangrijker dan dat van mijn kids!

Flora ging vanavond weer met sommige pups spelen, maar nóg leuker was dat Flora & Ivy weer heel erg leuk hebben samengespeeld! Yesss!!!!! (Zie filmpjes.)

Flora heeft het écht naar haar zin met de pups!
Flora en Ivy spelen voor het eerst weer: YESSS!!!

Omdat een paar pups om 21.45 wilden gaan slapen, heb ik Ivy gelijk voor de laatste keer laten voeden. Heel snel daarna gingen de pups al weer slapen, waardoor ik al om 22.15 met álles klaar was!!!

Het viel wél op dat de pups vandaag (nog) meer dan andere dagen hebben geslapen, ook vanavond!