Dag 47: 16-03-2021

Vanochtend heb ik de brokjes behoorlijk goed geweekt, op advies van Marjolein van de NLV. Ondanks dát aten de pups tóch weer ontzéttend slecht. Terwijl je zou dénken dat ze wel honger zouden hebben, na een nacht én gisteravond slecht gegeten te hebben!

Vanochtend hulp gehad van een pupkoper van Lisanne, uit Odijk! Fantastisch, nog wel terwijl ze jarig was!!! We hebben de pups de tuin in gedaan. En terwijl ze af en aan de héle ochtend wakker waren, hebben ze behoorlijk lang (en druk) gespeeld. Ik dacht ze niet meer zouden eten omdat ze te moe zouden zijn, maar ze hebben gebúnkerd!!! Bijna 1 1/2 portie;-) Kennelijk moet ik ze éérst afmatten!!!
Ze aten nu zelfs de brokken niet meer geweekt!!!

De pups eten éindelijk goed!

Na de dagelijkse wandeling op de Uilenkamp aten de pups weer fantastisch! Alles was zó op!!!