Dag 48: 17-03-2021

Vanochtend de ochtendroutine gedaan terwijl Bas buiten bij de pups bleef. Ging heel goed en efficiënt. Voordeel was, dat de pups ook gelijk al wat moeier werden. Dus toen ik binnen klaar was, en Flora en Ivy eten had gegeven, waren ze ze dan ook heel “hebberig” om hun eten te krijgen!! Ze moesten alleen even wachten, omdat ik Paarsjes neusje even moest behandelen. Toen sprongen ze zélfs tegen de bank op, naar de bak met eten;-) Ze aten weer fantastisch!

De ochtendroutine is voor een keer buiten. En éten dat de pups doen!!!

Toen de pups zo’n beetje allemaal sliepen, dachten Bas en ik rust te hebben Maar……….. om ongeveer 8.45 geeft Lisanne aan dat de vliezen van Marley zijn gebroken!!! Bas en ik haasten ons, maar we hebben nog wel tijd denken we. (Want normaal kan het nog wel even duren, nadat ed vliezen zijn gebroken.) Maar we kwamen om 9.10 aan, en de 1e pup was al geboren om 9.00 uur!!! Daarna hebben Bas en ik nog 4 pups geboren zien worden, waarvan Bas er 2 mee mocht helpen halen! Daarna kwam Yanniek uit school en heeft hij meegeholpen met de laatste 2.

’s Middags (12 uur) zou een familie pupkopers komen, die kwamen meteen een paar uur oppassen, zodat ik bij Lisanne nog wat kon helpen, Flora en Ivy kon uitlaten en boodschappen kon doen. Was leuk voor hun én handig voor mij! Win – win;-)!!!

De rest van de dag stond in het teken van Marley’s nestje…..

Nog meer filmpjes van vandaag:

Na een druk dagje liggen de pups voor pampus…
Met oma knuffelen in de ren.