Dag 49: 18-03-2021

Nu de pups zo goed eten, heb ik ze maar weer een keer gewogen om te zien hoe het staat. Gek hoor: Oranje, Maikey, Buddy en Groentje zijn echt veel aangekomen (rond de 400 gram). Terwijl Paarsje en Witje maar rond de 190 gram zijn aangekomen, en Blauwtje zelfs maar 105 gram!!

’s Avonds weer de “stellage” met de aparte bakjes bakjes gebruikt. Ging goed, maar géén 1-persoons-taak meer helaas.

Eind van de ochtend weer met de pups in de fietskar naar het bos geweest. Dit keer met Lisanne. Leuk, maar wel weinig honden gezien jammer genoeg!

In het bos, met Lisanne. (deel 1)
In het bos, met Lisanne. (deel 2)

Wát een verschil nu met Marley’s pups en die van Ivy!!! Was tóch grappig geweest (zoals Lisanne en ik al tegen elkaar zeiden) als éérst Marley’s pups eerder waren geboren. (Dan hadden ze ook sámen kunnen spelen;-) )

Nog een filmpje van vandaag:

Stoeien wie het nieuwe speeltje heeft…