Dag 50: 19-03-2021

Sinds gisteravond eten de pups weer uit aparte bakjes, omdat Buddy en Groentje nu écht wel meer eten dan de rest! (Té veel?) Ik geef die 2 een klein beetje minder en Witje en Blauwtje iets meer.

Gisteravond hebben we de grote bench verkleind, omdat de pups erin plasten en poepten. Vanochtend was het tóch weer nat in die bench! We doen hem nu maar dicht en gebruiken hem als tafeltje.

Vanochtend met de pups naar Ranzijn (dierenwinkel) geweest, met Lisanne. Ging echt heel goed. 2 Vliegen in 1 klap, hebben ze gelijk auto gereden;-) De autorit ging prima; Paarsje loeide wat en Maikey klom zelfs op mijn schouder! In de kar bij Ranzijn waren de pups bijna de hele tijd rustig aan het rondkijken. Pas na ongeveer 15 minuten werden ze wat ongeduriger. Terug in de auto ging alléén Paarsje niet slapen. (Zie filmpje.)

Met de auto naar de dierwinkel…

Bodine (de dochter van Lisanne) heeft vanmiddag (omdat het kort heeldringend nodig was) buiten op de pups gepast. Ze vond het “best wel leuk eigenlijk”, en vroeg zélfs of ze volgende week nog 2 of 3 keer mocht oppassen!!??!! (Ze heeft geld nodig;-);-) )

Toen de pups ’s middags diep lagen te slapen, legde ik even iets in de grote etensbak. Vrij zacht, maar metéén sprong Paarsje op! De 2e keer dat dit gebeurde, keken er meer op. Ze herkennen het geluid van de bak;-)

Oranjetje wordt steeds ondernemender. Ze klom vanochtend ze in en op dingen, zoals de stoel in de tuin.
Paarsje komt steeds vaker bij me op schoot om te knuffelen én te slapen! Oppassen;-) Zij loeide behoorlijk hard in de auto, dat had ik háár nog niet eerder horen doen!
In de auto kroop hij helemaal, vanuit de achterbak, op mijn schouder….. om uiteindelijk i slaap te vallen!
Het begint ons op te vallen dat Witje wat rustiger is dan de andere mannetjes.
Terwijl de rest al een poosje wakker is, en Roodtje behoorlijk knauwen en likken, blíjft hij doorslapen;-) Pas na een flink tijdje wordt hij wakker, maar blijft zelfs dán nog rustig liggen;-)

Bij het wandelen op de Uilenkamp, waren Guus (Flora’s 2e nestje) en Summer (Ivy’s 1e nestje) en hun baasjes er ook bij. Zó leuk om ze weer te zien, en wát zijn ze mooi en leuk!!!