Dag 51: 20-03-2021

Na de ochtendroutine kwamen Blauwtje, Maikey, Paarsje en Groentje bij en rondom mij slapen.Paarsje doet dat wel vaker, maar de rest niet;-) Oranjetje blééf maar spelen en aan mijn broek knagen! Wát een energie die meid!!!

Om 10 uur kwamen Dari, Diede, Nynke, Mirthe, Milou, Romée en 2 pupkopers. Ieder had een “eigen pup” en ging wandelen. Spannend voor de pups (én voor sommige kids…;-) )! Het ging eigenlijk best wel goed bij iedereen!

Witje blijft vaak nog even zitten als de rest al komt. Hij doet het allemaal wat relaxter dan de rest, zo lijkt het wel!
De pups eten inmiddels állemaal heel erg goed!! Groentje en Buddy eten wél snel, die geef ik de brokjes in een langzamer tempo. Blauwtje eet bedúidend langzamer dan de rest. Eerst probeerden we de anderen bij hem weg te houden, maar nu laten we hem soms apart eten!

Nog meer filmpjes van vandaag:

Wát doe je als 3 pups de boel wakker houden…?
Hé, het speeltje van oma en mama, da’s leuk!