Maandag 15 augustus (58e dag zwanger)

Vandaag de héle dag heen en weer gefietst naar het huis van Lisanne en terug naar huis. Puppies knuffelen, eigen honden (en Marley) uitlaten, wegen van de pups van Marley, was ophangen bij Lisanne, weer eten klaargemaakt voor de hele bups, Lily weer naar huis gebracht om te kijken of ze weer thuis kon zijn (of Marley haar al zou accepteren). Ik werd er helemaal hyper van… 🙁 . Morgen moet ik het écht rustiger aan doen. Want ik merkte vanavond aan Ivy dat ze onrustig werd van alles (óf van mij… :o) ).

Wél heb ik een half uurtje heel rustig bij de pups kunnen zitten en heb er een filmpje van gemaakt. (Zie video.)

1e dag van het 2e nestje van Marley.

Gelukkig is de échte hitte nu wel voorbij. Afgelopen week was het eigenlijk de hele week bloedheet (30 graden of meer), arme Ivy (én Lily) :o) !!!