Dinsdag 16 augustus (59e dag zwanger)

De hele eigenlijk niet veel kunnen doen door de zenuwen. Eigenlijk was ik gewoon hyper, net als 4 jaar geleden. Maar nu had ik het zelf door en bleef toch gewoon redelijk rustig, het enige was dat ik niet veel heb kunnen doen vandaag… 🙁 .

Wel ben ik even naar Lisanne toe gegaan om haar te helpen de bak te verschonen en de pups te wegen. Ze waren allemaal goed aangekomen. En wat gaat dat lopen snél :o) !!! Ze kropen nú al weg uit het mandje na het wegen.

Vanavond met mijn pleegzus uit eten geweest, vanwege onze beide verjaardagen. We gingen tóch maar weer naar “stamrestaurant” Rodaen in Bunnik, dat was het allermakkelijkst. Zo kon ik snel thuis zijn als het heel snel zou gaan met Ivy. (Eerst hebben we natuurlijk afgewogen/bekeken of ik weg kon gaan. Maar behalve heel erg hijgen (wat niét gek is bij deze hitte) was er nog niks aan de hand. Wél is Ivy nu meer op mij gericht. Maar omdat Niels natuurlijk gewoon beneden was, was ze daar óók wel goed bij.)

Maar proberen goed te slapen vanacht….