Woensdag 17 augustus (60e dag zwanger)

Wát een nacht, wát een nacht…….
Nét voordat ik naar bed wilde gaan, sloegen alle stoppen door én de hoofdschakelaar. Niels wakker gemaakt, weant zó konden we de nacht écht niet ingaan :o) !!! Niels lukte het ook niet om alles weer aan de praat te krijgen, dus heeft hij de nachtdienst gebeld. Die zijn om 02.00 uur gekomen gelukkig. Maar omdat ik toen al sliep op de bank (omdat mijn camera om Ivy in de gaten te houden het niet deed boven), liet Niels me maar beneden slapen.

Vanochtend “zakte” de temperatuur van Ivy een beetje. Zou het dan gaan beginnen…..???

Thirza is vanmiddag gekomen om te helpen bij de bevalling. Zij is de dochter van kopers van ons vorige nest, waar we een heel bijzondere band mee hebben opgebouwd. Zij was toen óók bij de bevalling en heeft ons 8 weken lang ieder weekend geholpen.

De temperatuur is uiteindelijk om 11 uur gedaald naar 36,7 , zou dát het startsignaal zijn? Maar omdat de temperatuur niet verder daalt, zelfs om 16 uur iets gaat stijgen naar 37,0, denkt Lisanne dat het nog niét de échte daling was. Wij (Niels, Thirza en ik) denken van wel.
Vanavond voor we gaan slapen maar even overleggen, met Lisanne, wat we gaan doen…

Lily wam vanmiddag even met Lisanne mee, om Ivy nog even succes te knuffelen. (Zie video.)

Lily komt nog even langs om Ivy “succes te wensen” 😉