Vrijdag 19 augustus (2e dag)

De nacht is heel goed gegaan, mede dankzij Brenda. Hoewel we állebei om het (half) uur wakker zijn geworden, Hebben we tóch redelijk goed geslapen!
De pups zijn niet zoveel aangekomen. We gaan vandaag heel veel Ivy helpen met de pups aanleggen! Met Ivy is het verder relatief goed gegaan. Ze is weer een Top-moeder. Brenda en ik hebben vanacht de pups een keer “laten” plassen en poepen, maar éigenlijk doet Ivy het wel allemaal zelf!

Om 8 uur ben ik opgestaan. Snel aangekleed, opgeruimd, ontbijt gekocht, taart gekocht (voor de dierenarts, Lisanne en wijzelf) en “Merci” gekocht voor Thirza en Brenda.
En toen héél snel naar Odijk gereden om, sámen met Lisanne de dierenarts te bedanken! Voor haar hulp bij beide bevallingen! (Uiteindelijk gaan we, als álle pups weg zijn, nog een groot cado geven: iets van een klok met allemaal foto’s van álle pups of zo.)

Alle pups drinken lekker bij mama.

Bij het wegen zijn Donker blauwtje en Roodtje échte woelwaters, ze blijven maar niét stil liggen :o) ! (En er was er nóg één, volgens mij Licht blauwtje.)

Het was een behoorlijk productieve dag. Ik heb zélfs meegeholpen met het koken bij Lisanne! Zo heb ik voor ons álle 8 Paëlla gemaakt.

Vanochtend heb ik de 5 andere pupkopers gebeld. En meteen een appgroep aangemaakt, voor alle foto’s en filmpjes en informatie voor de pupkopers.
Én de webcame is voor het eerst aangeweest, voor wel 1 1/2 uur….

Dagvlog dag 2
Zó ziet de hechting er na een dag uit. Goed toch?!