Zaterdag 20 augustus (3e dag)

Vanacht rond 3 uur vond ik dat Ivy wel heel erg aan het hijgen was, dus heb haar even getemperatuurd. Oeps, 39.1 Dit mocht nog nét van de dierenarts, maar ik maakte me tóch wel wat zorgen om Ivy. Ik heb haar even uitgelaten en wat te eten en drinken gegeven. Toen ik haar na een half uurtje nóg een keer temeratuurde, had ze nog maar 38.9 , gelukkig! Toen het om 6.30 nog steeds 38.9 was, heb ik de dierenarts even geappt. (Dit mocht ik áltijd doen had ze gezegd. En per slot van rekening maak ik haar er niét mee wakken, maar kan ze het in haar eigen tijd lezen ;-). ) Gelukkig was de temperatuur vanmiddag om 15 uur alweer gezakt naar 38.7

De pups zijn vandaag redelijk goed aangekomen: allemaal tussen de 5 en 10 %!

Vanochtend vind ik 3 navelstrengetjes in de bak. Wat gaat dát snel, dat was ik alweer vergeten.

Toen ik vanmorgen Flora ophaalde bij de buren, heb ik afgesproken dat we het weer gaan proberen met Flora erbij thuis. Kijken of Ivy Flora erbij accepteert thuis, ik hoop het zó!!
Het blijkt dat Ivy Flora goed accepteerd. Flora is natuurlijk ook zo onderdanig als het maar kan! Ze kijkt bijvoorbeeld weg van Ivy als die op haar af komt. Maar gaat allemaal heel rustig, als Ivy één keer heeft gegromd, dan is het veel!

We moeten Witje in de gaten houden! Vanaf begin af aan is hij al de “sloomste” van het hele stel. Vandaag zei zelfs Niels dat hij hem sloom vond!!!

Vandaag heb ik de algemene appgroep aangemaakt van álle pupkopers van Lisanne en mij. En hoe héét die appgroep? “Puppyspam” :o) !! Deze groep bestaat uit:
– alle pupkopers van het 1e nest van Ivy,
– bijna alle pupkopers van het 2e nestje van Ivy,
– alle pupkopers van het 3e nestje van Ivy,
– bijna alle pupkopers van het 2e nestje van Marley,
– nog wat vrienden en familie.
Dat wordt dus een dolle appgroep ;o) !!!

Bij de avondschoonmaak ontdekte Daan dat nu álle navelstrengetjes eraf zijn.

Dagvlog 3