Maandag 22 augustus (5e dag)

Ivy had vanochtend 38.6, fijn!!!

Alle pups zijn goed aangekomen, tussen de 8 en 17 %!!
We konden bij het wegen bijna géén foto maken van Zwartje, om hij zó onrustig was :o) ! Bas zei na het wegen dat eigenlijk álle pups woelwaters zijn 😉 ! En gelijk heeft’ie.

Zó lief: Witje probeerde vandaag echt al achter z’n oren te krabben. Het lukte alleen nog niet écht, het was eigenlijk een beetje een soort van in de lucht zwaaien;-)

Toen ik Licht blauwtje onder de staart van Ivy zag liggen en de staart optilde, wist ik niét wat ik zag: Ze lag écht te zuigen aan de vulva van mama ;o) !!! (Eigenlijk wat Roodtje deed bij mijn hals gisteren!)

Niels en ik hadden gisteravond het kussen uit de bench van Ivy in de kist gelegd, onder het vetbed en het doek. Lisanne en Niels hadden namelijk het idee dat De kist iets te hard is voor Ivy. Maar hierdoor ontstonden wel kieren en gaten in de kist, waardoor de pups iets moeilijker door de bak bewegen! Dat viel achteraf wel mee, maar we gaan het tóch proberen op te lossen met de reserve vetbedden…

Toen Bas om 23 uur thuis kwam, zag hij dat één pup bijna uit de bak klom (bij de opening), en heeft het meteen opgehoogd. Goed van hem! (Het was mij vandaag ook al kort opgevallen dat één pup dat bijna deed, dat vond ik al zo snel! Maar het was me weer ontschoten :o) !)

Dagvlog 5.