Woensdag 24 augustus (7e dag)

Om 4 uur vannacht werd ik wakker van het gepiep van de pups. Ik ben een paar keer naar beneden gelopen om Ivy te helpen, de pups bléven af en aan piepen!
Toen het om 5.30 nóg niet stil was, heb ik Ivy “geholpen” met de pups te laten plassen. En já hoor, ze werden stil!!! Voortaan iets eerder aan denken, want ik wist dit!

De pupkopers die co-owners gaan worden zijn vandaag voor het eerst langs gekomen. We hebben het co-owner-contract heel goed met ze doorgesproken. En hoewel je bij een contract (natuurlijk) ook van het negatieve moet uitgaan, was het toch een zeer prettige kennismaking!

Ik had voor het eerst weer écht veel energie, dus heb ik vandaag echt wel veel gedaan.

Ik vind trouwens dat de pups vandaag (en dús ook vannacht) wel behoorlijk pieperig zijn. Zouden ze een “regeldag” hebben, zoals bij mensen 😉 ?
Tóch maar even dierenarts Alexandra gebeld (het was gelukkig nog géén 18 uur), omdat ze zo pieperig zijn. Zelfs Niels zei dat hij het zich zó niet herinnerde van vorige jaren! Ze bleken het te warm te hebben, ik had de lamp nog aan :o) !! Vrijdag komt ze Ivy en de pups checken hier thuis.

Toen ik terug kwam van het wandelen in het bos, leek het alsof de pups in één keer een sprongetje hadden gemaakt: ze liepen al een soort van een beetje door de bak. Nou ja, het buikje kwam een beetje van de grond;-).

Vandaag de uitéindelijke 6e pupkoper gebeld, omdat verschillende eerdere gegadigden af hebben gezegd! Dit heb ik nog niet vaak meegmaakt, dat mensen van de reserve-lijst aan de beurt komen :o) !

Dagvlog 7,